+31 6 47 258 321 info@ficino.nl

Coaching

Ficino Coaching helpt jou als vrouw met een gezin en een carrière, en een drive om de wereld te verbeteren waar je nu steeds aan voorbij rent, aan meer impact vanuit je hart!

  • Worstel jij op dit moment met de combinatie tussen gezin en werk en je andere rollen?
  • Regel je je een slag in de rondte, maar heb je te veel losse eindjes?
  • Gloort mantelzorg ook aan je horizon en hoe moet je dat er nu bij doen?
  • Heb je net een superdrukke periode achter de rug en wil je echt even uitzoomen en dingen anders gaan doen?
  • Ben je tot nu toe ieder jaar doorgegroeid maar heb je twijfels of en hoe je dat nog wil? 

  Misschien is mijn coachingsaanbod iets voor jou. Het is gebaseerd op meer dan 10 jaar coach-ervaring, en we zijn lid van de Nobco. Kijk hieronder en heb je vragen, bel gerust! 

   

  Maximaal 20 plekken beschikbaar voor individuele coaching!

  Coaching op abonnement

  Zie jij even door de bomen het bos niet meer? Wat zou het fijn zijn als je een tijdje ondersteuning binnen handbereik zou hebben… Dat kan heel gemakkelijk met een abonnement op coaching!

  Het abonnement start na een of twee strategiegesprekken van 30 minuten. Deze zijn gratis en vrijblijvend. Daarna gaan we met concrete stappen aan de gang om jouw leven snel weer op rolletjes te laten lopen. We maken gebruik van diverse methodes zoals Appreciative Inquiry en de ACT-methode, en energetisch werk. 

  Je krijgt per kalendermaand twee uur live 1-op-1 coaching bij mij in de praktijk, online, of wandelend. De sessies plan je zelf in via mijn online systeem, en ze kunnen een half uur, een uur of 2 uur duren.  

  Je kunt me voor coaching on the spot, of als je ergens mee zit, altijd bereiken per What’s App, waarbij ik zo snel mogelijk en zeker binnen 16 uur reageer.

  Je sluit het abonnement af voor minimaal 4 maanden. Dan kunnen we zeker meters maken. Je betaalt per kalendermaand vooruit, 199 euro incl. BTW per maand. Als je in een keer vooraf betaalt (of je werkgever!) is de investering 777 euro incl. BTW en krijg je er een mooie goodiebag bij!

  Kortom, met coaching op abonnement krijg jij praktische en heel diepgaande ondersteuning in een paar klikken, op het moment dat het jou uitkomt. Klik hiernaast om je gratis en vrijblijvende intake te plannen. 

  {

  Voor mij als jonge moeder en professional ligt de hele wereld voor me open. Welke prioriteiten wil ik stellen? Wat vind ik nu belangrijk?

  Marthe Renders heeft als coach in zeer korte tijd (wat prettig is als je snel knopen door wilt hakken) met mij scherpte gekregen in mijn toekomstplannen. Bij Marthe kun je er op rekenen dat wat ze zegt weloverwogen is, gestoeld op ervaring als moeder, maar zeker niet minder ook als zakenvrouw. Ze begrijpt als geen ander wat de uitdagingen zijn en hoe ermee te dealen.

  Na elk gesprek waren er relevante oefeningen – op maat voor mijn situatie – die op een vriendelijke manier opgevolgd werden. Ik heb Marthe ervaren als een no-nonsense coach die zonder veel poespas helpt te komen tot een oplossing. Die gesprekken kan ik eigenlijk iedereen aanraden.

  Anne C.

  {

  Ik heb afgelopen maanden bij Marthe een coachingstraject gevolgd. Wat ben ik hier blij mee geweest! Marthe is heel fijn om mee te sparren, stelt de juiste vragen en soms laat ze je gewoon even een monoloog houden om er op die manier juist achter te komen wat je nou eigenlijk echt zou willen.

   Marthe heeft mij geholpen om echt te achterhalen welke kant ik op wil en heeft mij laten inzien dat kiezen soms helemaal niet nodig is. Doe het via je eigen weg en op jouw manier, zei ze altijd! And it worked..

  Lieve Marthe, ik ga de spar momentjes met je missen, maar heel erg bedankt!

  Dana N.

  Incompany workshops - Jonge ouders in balans

  Ik pilot op dit moment een gave incompany workshop voor jonge ouders, die deze high potentials binnenboord houdt voor jouw organisatie! Wil je deze workshop aanbieden? Ik ga graag in overleg om hem bij jouw organisatie in te zetten! 

  Blogs over coaching

  Werken op zondag?

  Dat hoort toch niet! Moet je niet bij je gezin zijn? Heb je ooit wel vrij? Dat zijn de bezwaren...

  read more

  Denk ook eens aan wandelcoaching!

  Lekker naar buiten en met de wind in je haren belemmerende gedachten uit je hoofd laten waaien. Voel de zon op je huid en je kern opwarmen, en weet weer waarvoor je hier bent. Dat is wat wandelcaching met je doet!

  Meld je aan voor mijn email-lijst!

  Je krijgt dan toegang tot de goodie-pagina voor wereldverbeteraars, met directe Zoom-links voor mijn wekelijkse, gratis online workshop, praktische downloads en meer :)

  Bedankt voor je aanmelding!