+31 6 47 258 321 info@ficino.nl

Incompany Workshops

Ficino Consulting & Coaching biedt incompany workshops voor de werkende ouders in jouw organisatie.

Stop de leegloop van jonge ouders die jouw groep high potentials zijn! 

Dit kan ook volledig online! 

Wie zijn jouw medewerkers en wat zijn hun drijfveren? Wat doen ze eigenlijk thuis, bij hun gezin? Weet jij waar ze ‘s nachts wakker van liggen? Weet je of ze moeite hebben ‘s ochtends uitgeslapen op hun werk te komen? Weet jij hoe je hun talenten koestert? Onvoldoende inzicht op dit vlak geeft jouw organisatie ongelukkige medewerkers, talent dat de deur uitloopt en dus hoge kosten voor werving en selectie. Gelukkige medewerkers zijn toegewijder en productiever, kortom zij brengen echt waarde. Dat wil jij toch ook?

Een van de instrumenten om te weten wat jouw medewerkers drijft en boeit, is coaching. Daarmee krijg je inzicht hoe zij optimaal kunnen presenteren. Workshops en individuele gesprekken met een coach die hun taal spreekt, die kan blootleggen waar ze mee worstelen en wat ze op de been houdt, en die kan zorgen voor een ontwikkelplan dat ze uitdaging en perspectief geeft om te werken voor jouw organisatie. Dat is waardevolle input voor het HR-beleid van de organisatie. Dit instrument kan ik voor jou verzorgen middels workshops met mijn unieke taart-model, aangevuld met individuele coaching. 

{

Voor mij als jonge moeder en professional ligt de hele wereld voor me open. Welke prioriteiten wil ik stellen? Wat vind ik nu belangrijk?

Marthe Renders heeft als coach in zeer korte tijd (wat prettig is als je snel knopen door wilt hakken) met mij scherpte gekregen in mijn toekomstplannen. Bij Marthe kun je er op rekenen dat wat ze zegt weloverwogen is, gestoeld op ervaring als moeder, maar zeker niet minder ook als zakenvrouw. Ze begrijpt als geen ander wat de uitdagingen zijn en hoe ermee te dealen.

Na elk gesprek waren er relevante oefeningen – op maat voor mijn situatie – die op een vriendelijke manier opgevolgd werden. Ik heb Marthe ervaren als een no-nonsense coach die zonder veel poespas helpt te komen tot een oplossing. Die gesprekken kan ik eigenlijk iedereen aanraden.

Anne C.

Een workshop duurt een dagdeel en is geschikt voor zes tot twaalf medewerkers. De deelnemer besteedt een half uur aan voorbereiding. We gaan aan de slag met drijfveren, energievreters en mijn taart-model. 

Waar een match en een coachvraag bestaat, kan ik individuele medewerkers blijven coachen. De workshop vormt daar een mooie aftrap voor. In vijf tot zes sessies kunnen we prima analyseren hoe iemand goed in zijn werk kan blijven staan en acties op korte en middellange termijn benoemen.

Download hier de factsheet: Incompany workshops . Dit hele proces kan volledig online, via Zoom!  

Het proces

  • Analyse van de vragen rond een groep medewerkers
  • Planning van de workshops
  • Voorbereiding verstrekken aan deelnemers
  • Geslaagde workshops houden.
  • Workshops opvolgen met passende HR-processen (door HR).
  • Terugkoppeling aan directie met analyse van trends gesignaleerd in de workshops
  • Optioneel: individuele coaching van medewerkers als vervolg op workshop

Geïnteresseerd? 

Deze workshops ben ik aan het pilotten. Dat betekent dat ik ze nu nog aanbied in ruil voor feedback en een review op deze site!

Wil je meer weten? Neem contact me op via 06-47258321.   

Meld je aan voor mijn email-lijst!

Je krijgt dan toegang tot de goodie-pagina voor wereldverbeteraars, met directe Zoom-links voor mijn wekelijkse, gratis online workshop, praktische downloads en meer :)

Bedankt voor je aanmelding!