+31 6 47 258 321 info@ficino.nl

Meer impact met minder stress

Vier maanden uitzoomen met coaching, daarna zie je scherper, meer resultaat! 

Hier komt de video.

Als jij wil leren hoe je je eigen leven leeft in plaats van je rot te rennen voor anderen, dan ontdek je met dit coachtraject hoe dat kan.

Voor veel van ons was het afgelopen jaar enorm hectisch en frustrerend. Je moet zwaarwegende keuzes maken op je werk, je kinderen zijn veel meer thuis en daar wil je graag iets mee, en je laat je afleiden door het wereldnieuws. Je hebt geen focus en bent overal maar half aanwezig. 

Het is lastig om in deze tijden de rust te vinden die je eigenlijk nodig hebt om optimaal te functioneren; als ouder, professional (en/of ondernemer), partner, dochter/zoon, zus/broer, vriend(in), enne… jezelf? I’m so with you! Je holt maar door. Je plant je dagen stampvol en je to do list past niet meer op een pagina. En dan mailt de school weer dat een leerkracht afwezig is vanwege een corona-test en dat er geen vervanging is. Aaargh!

Ligt dat dan aan Corona of door wat er sowieso van ons gevraagd wordt, vooral ook door onszelf? En heb je dan nog vrije keuze om het wel op jouw manier te doen? En wat is die dan? Ik help je aan jouw antwoord op die vraag. 

Dit Coachtraject helpt je om uit te zoomen en te kijken wat er voor jou werkelijk toe doet. We trainen jouw awareness op externe stressoren die deze gekke wereld op jou projecteert. Die zijn niet echt van jou. We kijken scherp naar jouw planning en ik geef je tools om met meer rust en intentie, meer resultaat te halen, beter te presteren op indicatoren die voor jou belangrijk zijn. 

Met in totaal ruim 14 uur aan coaching, concrete oefeningen, een luisterend oor en een cheerleader in een, kun jij je leven en prioriteiten beter overzien. We gaan het bos in, even los van jouw dagelijkse omgeving. We kijken met al onze gebundelde rekenkracht en creativiteit naar jouw leven en maken een weekplanning waarin bijna alles past, maar niet meer tegelijk! Je krijgt meer rust in je dagelijks leven en bereikt meer op de doelen die waarde toevoegen voor jou en de wereld. 

Het viermaands-traject bevat:

 • Een intake 
 • Iedere twee weken een coachsessie (in totaal acht) 
 • Daarvan zijn vijf sessie online sessie van 60 minuten, twee zijn wandelsessies van een paar uur en een is een Planning Power Sessie van drie tot vier uur! 

Deze plan jij allemaal zelf met ons online planningssysteem. Verzetten kan tot 24 uur van tevoren.

Easy does it! Ik streef naar drempelloos en direct contact. Je kan me ook altijd appen. Ik ben er voor jou. 

 

Waarom dit anders is dan anders:

 

 • Dit programma richt zich niet op snel resultaat door mee te gaan in meer meer meer. We gaan juist vertragen, breder en verder kijken dan je neus lang is. 
 • Ik combineer creativiteit, spiritualiteit en een MBA, en heb 15 jaar ervaring in de zorgsector. Ik heb niet alle antwoorden maar kijk dus ook wel heel breed. Ik ben ook niet zomaar een hobby-coach maar opgeleid en lid van de Nobco. 
 • Ik ben er voor jou. Ik dring je niet mijn mening op (hoewel ik overtuigd vegetarisch eet), en probeer jou los te weken van alle verwachtingen die anderen van je hebben. Even wennen wel, ja. Ik ben quirky. 

  Ga jij door zoals het gaat en loop je zo jezelf voorbij? Ga je mee met alles wat je geleerd hebt in de wereld, zonder naar jezelf te luisteren? Ik wens je alle goeds en zie je op Instagram als ik daar over een paar maanden weer op kijk. 

  Of staan we samen even stil? Trek jij hier een grens omdat al die gekte niet haalbaar is voor jou, en je diep van binnen weet dat het ook anders kan? 

   Laat me je helpen door de tijd die je uitzoomt te waarborgen en je met al mijn kennis en ervaring te ondersteunen in dit proces. Geloof in jezelf, en ontdek wat jouw superkrachten zijn! 

  Hier komt een foto

  Aanmelden coachingstraject

  Meer impact met minder stress

  Step 1 of 2

  {

  Voor mij als jonge moeder en professional ligt de hele wereld voor me open.
  Welke prioriteiten wil ik stellen? Wat vind ik nu belangrijk?

  Marthe Renders heeft als coach in zeer korte tijd (wat prettig is als je snel knopen door wilt hakken) met mij scherpte gekregen in mijn toekomstplannen. Bij Marthe kun je er op rekenen dat wat ze zegt weloverwogen is, gestoeld op ervaring als moeder, maar zeker ook als zakenvrouw. Ze begrijpt als geen ander wat de uitdagingen zijn en hoe ermee te dealen.

  Na elk gesprek waren er relevante oefeningen – op maat voor mijn situatie – die op een vriendelijke manier opgevolgd werden. Ik heb Marthe ervaren als een no-nonsense coach die zonder veel poespas helpt te komen tot een oplossing. Die gesprekken kan ik eigenlijk iedereen aanraden.

  Anne C.

  De investering voor dit coachingspakket is 1444,00 euro exclusief BTW.

  Als je zelfstandig ondernemer bent kun je dit opvoeren als kosten. Als je in loondienst werkt kun je vragen of je nog opleidingsbudget hebt wat je hiervoor in kan zetten. In termijnen betalen is ook mogelijk. 

  Aanmelden coachingstraject

  Meer impact met minder stress

  Step 1 of 2

  Meld je aan voor mijn email-lijst!

  Je krijgt dan toegang tot de goodie-pagina voor wereldverbeteraars, met directe Zoom-links voor mijn wekelijkse, gratis online workshop, praktische downloads en meer :)

  Bedankt voor je aanmelding!