+31 6 47 258 321 info@ficino.nl

Reviews!

Altijd fijn om te lezen wat anderen ervan vonden toch?

Anne C. schreef: 

Voor mij als jonge moeder en professional ligt de hele wereld voor me open. Welke prioriteiten wil ik stellen? Wat vind ik nu belangrijk?

Marthe Renders heeft als coach in zeer korte tijd (wat prettig is als je snel knopen door wilt hakken) met mij scherpte gekregen in mijn toekomstplannen. Bij Marthe kun je er op rekenen dat wat ze zegt weloverwogen is, gestoeld op ervaring als moeder, maar zeker niet minder ook als zakenvrouw. Ze begrijpt als geen ander wat de uitdagingen zijn en hoe ermee te dealen.

Na elk gesprek waren er relevante oefeningen – op maat voor mijn situatie – die op een vriendelijke manier opgevolgd werden. Ik heb Marthe ervaren als een no-nonsense coach die zonder veel poespas helpt te komen tot een oplossing. Die gesprekken kan ik eigenlijk iedereen aanraden.”

Dana N. schreef: 

Ik heb afgelopen maanden bij Marthe een coachingstraject gevolgd. Wat ben ik hier blij mee geweest! Marthe is heel fijn om mee te sparren, stelt de juiste vragen en soms laat ze je gewoon even een monoloog houden om er op die manier juist achter te komen wat je nou eigenlijk echt zou willen.

 Marthe heeft mij geholpen om echt te achterhalen welke kant ik op wil en heeft mij laten inzien dat kiezen soms helemaal niet nodig is. Doe het via je eigen weg en op jouw manier, zei ze altijd! And it worked..

Lieve Marthe, ik ga de spar momentjes met je missen, heel erg bedankt!”

Ik coach ook in het Engels. Stephen R. schreef:

“Marthe has been a great source of help, guidance and motivation, not only for starting my own coaching practice, but also for increasing my self awareness and understanding of what I want personally and professionally. 

I intend to use Marthe’s coaching again in the future, and I fully recommend her for anyone thinking of career or personal coaching too.”

Karin A. schreef:

“Dankjewel Marthe, je bent een hele goede luisteraar en stelt mooie vragen op het goede moment. 

Je zet me in gesprekken soms even stil, waardoor ik me beter realiseer wat ik nou eigenlijk zeg of bedoel en dat geeft inzicht.” 

Petra K. schreef: 

“Zoekende naar wat ik eigenlijk wil in mijn werk heb ik bij Marthe een loopbaancoach-traject gevolgd. Een aantal fijne gesprekken met Marthe hebben mij een aantal inzichten gegeven waar ik mee aan de slag ben gegaan. Dat heeft er toe gelijk dat ik bij mijn leidinggevende heb aangegeven niet gelukkig te zijn in de functie die ik toen had. En dat ik zoek ben gegaan naar een andere baan, en die ook heb gevonden. Superfijn om samen met Marthe de zaken op een rijtje te krijgen. Dat heeft mij echt enorm geholpen.”

Nieuwsgierig of enthousiast..

Over wat coaching jou zou kunnen bieden? Plan een kennismaking in via Plannen-knop! Of wil je verder lezen? Klik dan op de Verder lezen-knop! Leuker kunnen we het ook maken, en makkelijker!
PlannenVerder lezen

Foto’s zijn stockfoto’s i.v.m. privacy. Let op: coaching kent het risico dat je ook daadwerkelijk dingen gaat veranderen in je leven.

Meld je aan voor mijn email-lijst!

Je krijgt dan toegang tot de goodie-pagina voor wereldverbeteraars, met directe Zoom-links voor mijn wekelijkse, gratis online workshop, praktische downloads en meer :)

Bedankt voor je aanmelding!