+31 6 47 258 321 info@ficino.nl

Goedemorgen. Vandaag heb ik een volle dag voor de boeg. Mijn intentie is om daarin rust te ervaren. Gister was een chille dag, vandaag hopelijk weer.

Maandagochtend, de start van een nieuwe week, is natuurlijk een heel mooi moment om intenties ook voor de week te zetten. Verwar intenties dan niet met doelen, die had je al en die refresh je na je eerste kop koffie. Maar zo net als je wakker wordt is het fijn om te voelen wat voor week je jezelf wenst. Ik schrijf dit dan ook om 06:20 op mijn telefoon, lekker in mijn warme bed. 

Ik begin de dag zo met een dansje, grapje, met sporten zodra de jongens naar school zijn. Lekker weer naar de fitness voor m’n krachtoefeningen. Dat is een tijdje geleden en wil ik deze week (tot en met zondag) graag nog twee keer doen. Daarna coachen (jee!), deze blog online zetten, lunchen, 100 en een dingen die Motion lekker voor me klaar zet, overleg over m’n/deze website, met de jongens spelen en koken en op tijd eten voor voetbal. Gezinstijd tot 19:30 en dan een Talent First-vergadering tot 21:30. Dan afschakelen en rustig weer m’n bed in rollen. 

Zoals gezegd, rust is mijn intentie voor vandaag en de rest van de week. Daarnaast met zin “gewoon doen” en niet te veel nadenken/piekeren. Let it go. Elsa komt niet voor niets elke woensdag terug in Marthe’s Midweek Break. Onthechtheid van de uitkomst is cruciaal bij manifesteren. Net als inspired action, vandaar dit daadwerkelijke blogje. Mocht je meer inspiratie willen voor ’n leuk leven, meld je dan aan voor mijn mailinglist, dan komt het vanzelf in je inbox. 

Heb een fijne dag! 

Meld je aan voor mijn email-lijst!

Je krijgt dan toegang tot de goodie-pagina voor wereldverbeteraars, met directe Zoom-links voor mijn wekelijkse, gratis online workshop, praktische downloads en meer :)

Bedankt voor je aanmelding!