+31 6 47 258 321 info@ficino.nl
  1. Ik ben een enorme planner. Per kwartier richt ik mijn google calendar in, sinds een jaar of twee. Maar dat levert soms te veel fragmentatie op. Hoe doe jij dat? Werk je met een agenda? En hoe dan? Ik ken ook de techniek van timeblocking. En dat pas ik nu op vrijdag toe. Vrijdagochtend is werken voor het gezondheidscentrum. Vrijdagmiddag is studie. Nothing else. Eens kijken hoe dat bevalt. Ik werk met kleurtjes in mijn agenda, dus vrijdagochtend is blauw en vrijdagmiddag is geel. In plaats van de regenboog. Rustig hoor.
  2. Het gezondheidscentrum. We hebben hier in de wijk echt een mooi gezondheidscentrum! Onafhankelijk, veel multidisciplinaire samenwerking die echt dichterbij de client komt, en een geïntegreerde clientenraad. Ik ben best trots dat ik daar nu 16 uur in de week voor werk.
  3. De griepgolf in ons huishouden is echt wel over. Gelukkig. Eerst was ik een week ziek, daarna mijn man. De kinderen (het zijn er vier) op en af. Nu hebben er nog steeds twee lichte oorontsteking maar we kunnen het weer hebben.
  4. Een lekker luchtje in alle ruimtes doet zo veel! Vooral lavendel, voor de rust, in mengsels met citrus, zijn bij mij favoriet. Voor de jongste gebruik ik Doterra Air op zijn kamertje, voor frisse luchtwegen. En altijd een paar druppels Doterra On Guard in de woonkamer. Of het echt helpt tegen ziektes weet ik niet (de afgelopen weken blijkbaar niet), maar baat het niet, het schaadt ook niet (volgens mij) en het ruikt lekker!

Het is weekend! Daar zijn we allemaal aan toe. En we hebben heerlijk weinig op de planning. Dus ik probeer nog wat last-minute vrienden te bereiken voor een play date, samen eten of borreltje op zaterdagavond maar als dat niks wordt, ook goed. Met de oudste twee op school merk ik groter verschil tussen doordeweeks (volle dagen), moeheid op vrijdag, en dus veel behoefte aan chillen in het weekend. En dat kan heel goed met vrienden, vriendjes en vriendinnetjes. Hoe ga jij het weekend in? Vertel het me in de comments! Enjoy!

Meld je aan voor mijn email-lijst!

Je krijgt dan toegang tot de goodie-pagina voor wereldverbeteraars, met directe Zoom-links voor mijn wekelijkse, gratis online workshop, praktische downloads en meer :)

Bedankt voor je aanmelding!