+31 6 47 258 321 info@ficino.nl

Over mij

Hoi! Ik ben Marthe.

Ik ben coach en (project)manager met bijna 15 jaar ervaring in beiden. Sinds in 2013 onze oudste zoon geboren is, combineer ik gezin met carriere. Ik heb een universitaire studie Beleid en Beheer van de Gezondheidszorg gedaan, een MBA en een post-HBO opleiding tot coach.

Het is sinds mijn studie mijn missie om de Nederlandse gezondheidszorg duurzamer te maken.

Het is sinds mijn kindertijd mijn why om vrouwen en meisjes wereldwijd vooruit te helpen. Dat begon met het pennen met een foster parents kindje, en is geworden tot high end coaching voor powervrouwen. Om met mijn voeten in de klei te blijven, combineer ik dat met werken in de gezondheidszorg.

Al mijn activiteiten zijn dus gericht op het versterken van de zorgsector (waar we allemaal mee te maken hebben en waar van oudsher veel vrouwen werken, een van de cruciale sectoren van Nederland wat mij betreft) en het versterken van vrouwen, vrouwelijk leiderschap, vrouwelijk ondernemerschap. Meer diversiteit, minder old boys. Who run the world? Girls!

Of je nu privé mijn hulp inroept of een project te runnen hebt, ik geef jou of je organisatie een liefdevolle schop onder je kont. Ik heb humor, vaart (ongeduld soms), ben analytisch sterk, en stel de juiste vragen. Ik ben getrouwd met Chris en moeder van vier prachtige jongens (al zeg ik het zelf).

 

Een bomvolle, vrolijke en vrouwelijke nieuwsbrief 

Voor vrouwen met een gezin en een carrière! Meld je aan voor tips voor timemanagement en inspiratie voor zelfzorg.

     FAQ’s

Hoeveel kinderen had je ook alweer?

Vier, en daar blijft het bij. De oudste is zes, de jongste twee. Er zit geen tweeling bij. Het zijn allemaal (toffe) jongens.

Waarom werk je zo veel?

Omdat ik doe wat ik leuk vind. En de wereld wil verbeteren. Dat kan met geld. Dat verdien je door te werken, op verschillende manieren. Mijn man en ik streven naar financiele onafhankelijkheid voor ons gezin (d.w.z. ook zonder hypotheek enzo). 

Hoe combineer je je gezin en werk?

Organiseren en plannen. Ik schrijf ALLES in mijn agenda. We hebben de kinderopvang / ondersteuning goed geregeld. Ontbijt, avondeten en naar bed brengen zijn redelijk heilig, dat mis ik maximaal 2 keer per week. Ik stel prioriteiten. Zie verder mijn blogs voor ideeën 🙂

Ben je beschikbaar als coach?

Altijd! Wat is je belangrijkste hoofdbreken op dit moment? Plan hier een gratis uit-de-brand-gesprek van een half uur!

Ben je beschikbaar als project- of interimmanager?

Voor nu heb ik 12-16 uur in de week ruimte. Dat kan snel veranderen. Koffie doen?

Wist je dat …

… ik graag meewerk aan podcasts, gastcolleges geef, en dergelijke?

Meld je aan voor mijn email-lijst!

Je krijgt dan toegang tot de goodie-pagina voor wereldverbeteraars, met directe Zoom-links voor mijn wekelijkse, gratis online workshop, praktische downloads en meer :)

Bedankt voor je aanmelding!