+31 6 47 258 321 info@ficino.nl

Goedemorgen! Het is zaterdag 18 april als ik dit typ. Het eBook met 80 tips voor thuiswerken met kleine kinderen is zo’n 1000 keer gedownload. I kid you not. Ik ben hartstikke trots! Alleen, het is ook beginfase-corona-gedateerd. Ik zet het in een beveiligde omgeving met al mijn gratis downloads, waar je (gratis) toegang tot krijgt als je je aanmeldt voor mijn mailinglist. Zie onderaan. 

En nu… Nieuw en nog mooier… het Grote Corona Reset – eCourse. Niet gratis. Hier kun je de introductie en eerste opdracht downloaden om te kijken of je het wat vindt: 

 

eCourse Grote Corona Reset voor meer impact met minder stress 

 

De eCourse bestaat uit 6 lessen: 1) Basistheorie, 2) Mindset, 3) Energiemanagement, 4) Routines, 5) Doelen en planning, 6) Integratie. Iedere les is heel praktisch ingestoken en kost je zo’n 10 tot 30 minuten om te doen. Gewoon doen, is immers mijn motto. Je krijgt iedere drie dagen een les opgestuurd, zodat je tijd hebt om hem in je leven in te bouwen. De laatste les valt alles op zijn plek en heb je een kant en klaar plan voor de komende tijd. 

De eCourse is brand new en Corona-getimed. De speciale “je bent goed bezig”-prijs is daarom nu 11,11 euro incl. BTW. Op deze pagina vind je meer info en kun je je inschrijven! 

Een bomvolle, vrolijke en vrouwelijke nieuwsbrief…

… voor vrouwen met een gezin en een carrière! Meld je aan voor o.a. tips over timemanagement en inspiratie voor zelfzorg.

 

Meld je aan voor mijn email-lijst!

Je krijgt dan toegang tot de goodie-pagina voor wereldverbeteraars, met directe Zoom-links voor mijn wekelijkse, gratis online workshop, praktische downloads en meer :)

Bedankt voor je aanmelding!