+31 6 47 258 321 info@ficino.nl

Consulting

Ficino Consulting biedt project-, programma- en interimmanagement in de Nederlandse zorgsector.

Vanaf 2021 hebben wij weer ruimte voor bijzondere projecten waar de zorg duurzaam door verbetert! 

Portfolio:

Projectleiding EMH - GGZ Oost Brabant

Ficino Consulting levert op uur-factuur-basis projectleiding om eMental Health te borgen in het behandelproces, in het kader van de VIPP-regeling. 

Centrummanagement - Gezondheidscentrum Brandevoort

Sinds maart 2019 biedt Ficino Consulting centrummanagement voor dit prachtige eerste- en tweedelijns gezondheidscentrum in Helmond. Meer multidisciplinaire samenwerking en minder onnodige overhead leiden tot meer aandacht voor patiënten! Zo is bijvoorbeeld een samenwerking met de Gemeente Helmond opgezet om de toegang tot jeugdzorg te stroomlijnen. 

Ontwerp zorgprogramma's - Evergreen GGZ

In 2019 en 2020 ontwierp Ficino Consulting verzekeraar-proof en gemeente-proef zorgprogramma’s voor de behandeling en begeleiding voor jeugd, en opvoedingsondersteuning voor hun ouders (Depressie en Angststoornissen) voor Evergreen GGZ, een instelling voor cultuursensitieve specialistische GGZ in Arnhem.  

Interimmanagement - Pro Persona

In 2018 bood Ficino Consulting interimmanagement voor het Centraal Aanmeldpunt bij Pro Persona. Wat een gave opdracht, om 12.000 aanmeldingen per jaar te stroomlijnen en van de teams weer echte teams te maken.   

2017

In 2017 werkten we aan de bouw van een online curriculum voor GGz Ecademy, boden we advies over kwaliteitszorg en coaching aan Opleidinginstelling GGZ-VS, en leidden we het Programma GGZ voor Pozob.

Eerder

In 2015 en 2016 werkten we voor GGZ Oost-Brabant, SWZ en de Opleidingsinstelling GGZ-VS.

Daarvoor heeft Marthe bijna 10 jaar als projectleider en stafmedewerker voor GGzE gewerkt. Voor meer info, zie haar LinkedIn!

 

Vastgelopen project of snel een frisse blik nodig?

Maak hier rechtstreeks een afspraak in Marthe’s agenda!

Blogs over Consulting

Corona…

We kunnen er niet meer om heen en ik heb het gevoel dat deze blog volgende week ontzettend...

read more

Meld je aan voor mijn email-lijst!

Je krijgt dan toegang tot de goodie-pagina voor wereldverbeteraars, met directe Zoom-links voor mijn wekelijkse, gratis online workshop, praktische downloads en meer :)

Bedankt voor je aanmelding!