+31 6 47 258 321 info@ficino.nl

Bedankt!

 Jeeeeee het is gelukt! Je bent aangemeld voor mijn mailing of je hebt zelfs coaching geregeld,

in elk geval: dankjewel en fijn dat je er bent!!!

Je bent een kanjer, vooral omdat je dit voor jezelf doet.

Ga er nu even van genieten.

Pak een kop thee en neem ook even vijf minuten voor jezelf.

Op deze pagina vind je allerlei digitale goodies om je rust, inspiratie en kracht te geven. Ik hoop dat je er veel aan hebt. 

Warme groet,

Marthe

 

 

Houd je bedrijf purpose-driven!

Hier vind je een klein ebook met 7+ tips om je bedrijf purposedriven te houden. Watte? Nou, dat het volgens jou “why” iets bij blijft dragen aan een betere wereld. Doe er je voordeel mee!

Van Schuldgevoel naar zelfcompassie

In dit ebook vindt je 10+ tips om afscheid te nemen van schulgevoel en voor meer zelfcompassie te zorgen. Download het met 1 klik op de knop .

Dagplanner

Ik heb heel veel verschillende planners op de plank liggen, ik ben er dol op. Ik volg ook graag de blogs van plannings-goeroe Laura Vanderkam (google maar, daarvoor krijg je geen uitgaande link 😉 ). Op basis van de ervaringen met al die planners heb ik zelf een dagplanner samengesteld, met ook uitleg waarom ik het nuttig vind om zaken te tracken. Laat je me weten wat je ervan vindt? 

Thuiswerken met kleine kinderen om je heen

Dat kan redelijk dramatisch aanvoelen. In tijden van Corona schreef ik dit e-book met bijna 80 tips om het enigszins draaglijk te maken. Het is sinds december 2021 niet geüpdatet dus ik ben nog 39 volgens de introductie, maar er staat vast wel een gewoonte tussen waar jij nog wat aan kan tweaken. 

Meld je aan voor mijn email-lijst!

Je krijgt dan toegang tot de goodie-pagina voor wereldverbeteraars, met directe Zoom-links voor mijn wekelijkse, gratis online workshop, praktische downloads en meer :)

Bedankt voor je aanmelding!